RO / EN / DE
Meniu

Preparate gustoase, atmosfera relaxanta

Restaurant

O priveliste minunata asupra muntilor. O ambianta calda si primitoare. Mici detalii care ne aduc aminte de ce iubim muntele si sporturile de iarna. Restaurantul pensiunii Victoria este locul unde va puteti relaxa si savura preparatele noastre gustoase.

restaurant-victoria

Meniu

Restaurantul pensiunii are o capacitate de 30 persoane, este deschis in sezonul de iarna si in sezonul de vara, in weekend-uri sau dupa un program special. Va rugam sa ne contactati in momentul rezervarii.

Chef

Pizza Chef Iulian Dumitrescu este membru al Asociatiei Culturale Euro Est Alternativ, membru al World Association of Chefs Societies, multiplu medaliat in competitii de pizza, este unul dintre cei mai mari specialisti din acest sector culinar avand in palmares foarte multe evenimente si actiuni nationale si internationale.

restaurant-victoria
restaurant-victoria

Evenimente

Daca doriti organizarea unui eveniment privat sau corporate va rugam sa consultati oferta noastra. Pentru detalii suplimentare sau oferta personalizata ne puteti contacta pe email sau telefonic.

Sejurul dvs. la pensiunea Victoria

Descoperiti locatia

Aflati mai multe despre facilitatile pensiunii si oportunitatile de relaxare si petrecere a timpului liber disponibile in Paltinis si imprejurimi.